fikapanelen.blogg.se

Vi smakar och betygsätter alla läckerheter Sundsgymnasiet har att erbjuda!

Fikapanelen goes international

Kategori: Allmänt

Jakten på den perfekta fikan sträcker sig ibland längre än innanför Sundsgymnasiets väggar. Denna gången är vi till och med utanför landsgränsen. 

London är platsen och kaffe och kaka står på schemat. På det moderna museet i London, intill The Globe och med utsikt över Themsen och Tower Bridge, så testades museets egna kaffe och kaka. Smaklökarna fann en semesterkärlek då kaffet slank ner och längtar än idag tillbaka till denna njutning. Kakan var en av yttersta kvalité även om den överskuggades av kaffet.
Kaffet: 5 kaffekoppar
Kakan: 3,5 kaffekoppar

Bens cookies kakor är ett måste för varenda person som väljer att besöka Oxford Street. I en mysig liten 2 kvm's entré så beställer man dessa underbara kakor. Med en hård utsida och en mjuk insida (lite som Shaquille O'Neal) så ger kakorna dig en smakupplevelse du sent kommer glömma. Kakorna får 5 kaffekoppar!

London bjöd på många härliga fikaminnen, men på måndag är det dags att återvända till skolans kaffe och kakor. Särskilt skönt är det för plånboken då Londonfikorna kräver många pund.

Trevlig helg fans!



KOMMENTARER:

Kommentera inlägget här: